Hirdetés feladása
Hirdetés módosítása
    Főoldal, keresés
Regisztráció
Hirdetési árak
Belépés cégeknek:
Azonosító:
Jelszó: 

Ingatlan jog
Impresszum
Á.SZ.F.
Partnereink

RÉSZLETES ADATOK
Telefon: 06-203157492 
Ingatlan tipusa: Lakás 
Megye: Budapest 
Város: Budapest 
Kerület II 
Ingatlan címe: Lublói U. 7. 
Alapterülete: 94 nm 
Ára: 85 millió Ft
Építési éve: 1933 
Szobák száma:
Fürdőszobák száma:
Külön WC: van 
Emelet:
Épület szintjeinek száma:
Közösköltség: 28000 Ft/hó 
Megjegyzés: Eladó tulajdonostól Kolosy térnél 94nm-es teraszos lakás. Iá:85M
A 2. kerületi csendes Lublói utcában (az utca vége zsákutca, mely egy szép lépcsőben végződik) 6 lakásos szigetelt társasházban eladó egy 86 négyzetméteres, 1. emeleti lakás 12 négyzetméteres, zárt kertre lejárattal rendelkező terasszal.
Irányár: 85 millió forint
A lakás 4 szobás, kiváló elosztású, körbejárható, mind a négy szobája külön bejáratú. A fürdőszoba a hálóból is megközelíthető, a WC különálló. A Lublói utcára néző nagy szobák DK-i, míg a kisebbek kertre nézők, ÉNY-i tájolásúak.
Különleges adottság, hogy a domborzati viszonyok folytán az 1. emeleti lakás egyben kertkapcsolatos is. A terasz 2012-ben épült, 2018 nyarán lett felújítva.
A lakás 10 évvel ezelőtt igényesen, teljes körűen fel lett újítva, borovi fenyőből készült minden nyílászáró, beépített szekrények, íróasztal, egész falon át húzódó könyvespolcok, az előszoba és a konyhabútor is. A lakás felújításához felhasznált anyagok és a színvilág tekintetében egységes stílusú.
A konyhabútorban beépített AEG hűtő és fagyasztó, mosogatógép, szagelszívó és mikrohullámú sütő, illetve mosógép is van. Minden szoba hűtő és fűtő funkcióval is rendelkező légkondicionálóval felszerelt. A lakás fűtését 2018-ban felszerelt, új kondenzációs kazán biztosítja. A lakásba riasztó ugyancsak be van szerelve. A lakáshoz önálló tároló is tartozik, 4nm.
A rezsi alacsony. A társasház jelentős összegű felújítási alappal rendelkezik.
Fotókat tudok küldeni.
06203157492
mtatrai@freemail.hu

Kérem, hogy ingatlanosok NE hívjanak! Tényleg NE! 

     
     

Amennyiben Ön a fenti lakást/ingatlant vásárolja meg, úgy 3320000 Ft visszterhes vagyonszerzési illetéket kell fizetnie.Megosztom a facebook-on!

Vissza a listához

Új keresés

Nyomtatható változat