Hirdetés feladása
Hirdetés módosítása
    Főoldal, keresés
Regisztráció
Hirdetési árak
Belépés cégeknek:
Azonosító:
Jelszó: 

Ingatlan jog
Impresszum
Á.SZ.F.
Partnereink

RÉSZLETES ADATOK
Telefon: 06-305508892 
Ingatlan tipusa: Lakás 
Megye: Budapest 
Város: Budapest 
Kerület XIII 
Ingatlan címe: Teve 
Alapterülete: 32 nm 
Ára: 120 ezer Ft
Emelet:
Épület szintjeinek száma:
Vízóra: van 
Lift: van 
Közösköltség: 6000 Ft/hó 
Megjegyzés: Garzonlakás kiadó!
Új építésű házban, új bútorokkal berendezve, nagyon alacsony rezsivel, jó közlekedéssel, az Árpád hídnál. Jó fekvésű, csöndes, harmadik emeleti, liftes világos lakás. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, ami az egyik legjobb, és leghatékonyabb fűtési rendszer. Külön fogyasztói mérőórával fel van szerelve és egyedileg szabályozható.
Felszereltség: beépített elektromos sütő, kerámia főzőlap, nagy hűtő, és mikrohullámú sütő, páraelszívó, biztonsági ajtó.
A házban rendezettek a tulajdonosi viszonyok, többségük fiatal családos lakó. A ház közös képviselete problémamentes, üzembentartói feladatait gondosan látja el. A közös tulajdonú részeket tisztán tartják. A környék biztonságos, utcai kamerarendszerrel kiépített. A környék közlekedése kiváló, a metró és az 1-es villamos pár percre van. Bevásárlási lehetőségek, bank stb az épület közvetlen közelében vannak.
Érdeklődés e-mail: flat@t-online.hu
Telefon: +36305508892, Dr. Nagy
 

     
     

Amennyiben Ön a fenti lakást/ingatlant vásárolja meg, úgy 2400 Ft visszterhes vagyonszerzési illetéket kell fizetnie.Megosztom a facebook-on!

Vissza a listához

Új keresés

Nyomtatható változat