Műgyanta, az univerzális padlóburkolat!

Műgyanta

Sokan hallhattak már a műgyanta padlóról. Sőt talán már arról is, hogy ebből igen gyakran készítenek padlóburkolatot, főleg garázsokban, ipari létesítményekben. Most megtudhatod, hogy miért és hol alkalmazható még jól ez az univerzális anyag.

Először is fontos megjegyezni, hogy a műgyanta egy nagyon ellenálló, és rendkívül jól kezelhető padlóburkolat.
Elsőként megemlíteném, hogy szinte bármilyen színben elérhető, így ha a szín az elsődleges szempont, akkor ez ebben az esetben nem lehet akadály.
Mivel összefüggő, fugamentes, így könnyen tisztítható. Ez előny lehet szinte minden helyiségben, de különösen ott, ahol sok szennyeződés kerülhet a padlóra.
Ellenáll az olajoknak, bizonyos savaknak, ezért is használják műhelyekben, garázsokban főleg.
A csúszásgátló hatása is jól szabályozható a kikeverésnél, így olyan helyen is ideális lehet, ahol a nedves padlózat csúszásveszélyes lehet.
A műgyanta padló viszonylag könnyen javítható. Szóval nem kell megijedni, ha mégis megsérülne, mert szinte nyom nélkül eltüntethetők az ilyen hibák.
És ami még a legjobb, hogy akár márványos kinézetet is létre lehet hozni belőle, így lehet a nappalink padlóburkolata is, ami ezzel úgy nézne ki, mint egy hatalmas, összefüggő fényes, márvány tábla.

Megosztás